Prețul Peugeot Partner

Prețurile de vânzare ale vehiculelor Peugeot Partner au rămas la aceleași niveluri în ultimele luni. A avut loc o scădere generală a prețurilor de vânzare pentru acest model.

4.042,33 €
Preț mediu Ultimele 6 luni
Prețul Peugeot Partner

Prețul de vânzare pentru mașinile Peugeot Partner a rămas la fel în ultimele 6 luni. Costul mediu pentru Iulie a fost de 4.113 €. Prețul aproape că nu s-a schimbat deloc rămânând la nivelul 4.121 € în August. În următoarele două luni (Septembrie, Octombrie) prețul de vânzare a arătat o scădere puternică de -18 % din prețul mediu comparativ cu precedentele două luni analizate. Prețul mediu a avut o creștere spectaculoasă de 24 % cu o medie a prețului de 3.743,5 € în timpul precedentelor 4 luni și 4.640 € de-a lungul celor mai recente luni Noiembrie și Decembrie.

Preț per anul înregistrării

Prețul mediu Peugeot Partner a crescut vertiginos în ultimii ani. În timpul primei perioade studiate (2011 - 2016), prețul mediu de vânzare a rămas 5.655 €. În această perioadă prețurile au rămas în mare constante.

Preț per număr de uși

Graficul care afișează prețurile medii pentru vehicule arată că automobilele Peugeot Partner cu cel mai ridicat preț au 4 uși. Sunt cu 17 % mai scumpe decât prețul mediu pentru acest model la 6.196 €. Mașinile cu cea mai mare valoare medie au 5 uși și sunt cu 17 % mai scumpe decât media afișată.

Date de grafic
Preț mediu decembrie
Nr. de mașini Peugeot Partner utilizate
Nr. de mașini cu anul înregistrării menționat
Nr. de mașini cu numărul de uși menționat
5.288 €
35
16
23
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.