Prețul Nissan Micra

Prețurile de vânzare ale vehiculelor Nissan Micra au scăzut puternic în valoare recent. A avut loc o contracție puternică a prețurilor de vânzare pentru acest model.

4.313,83 €
Preț mediu Ultimele 6 luni
Prețul Nissan Micra

Prețul de vânzare pentru mașinile Nissan Micra a suferit o depreciere solidă în ultimele 6 luni de monitorizare. Costul mediu pentru Ianuarie este 5.245 €. În timpul Februarie a avut loc o deflație puternică a prețului până la 4.208 €. În următoarele două luni (Martie, Aprilie) prețul de vânzare a arătat o scădere puternică de -17 % din prețul mediu comparativ cu precedentele două luni analizate. În ultimele câteva luni prețul mediu nu s-a schimbat aproape deloc, rămânând de la 4.315,75 € la 4.310 € în timpul Mai și Iunie.

Preț per anul înregistrării

Preț per tip de combustibil

Graficul care prețurilor medii per tip de carburant pentru mașinile Nissan Micra evidențiază faptul că "Motorină" este cel mai ieftin tip de combustibil. Este cu 11 % mai accesibil decât prețul mediu al pieței (4.073 €) urmat de "Benzină" la costul de 4.648 €. Cel mai costisitor tip de combustibil în medie este "Benzină".Prețul său este cu 14 % mai scump decât media pieței, urmat de "Motorină" care costă 3.613 €.

Preț per număr de uși

Graficul care afișează prețurile medii pentru vehicule arată că automobilele Nissan Micra cu cel mai ridicat preț au 4 uși. Sunt cu 11 % mai scumpe decât prețul mediu pentru acest model la 4.516 €. Mașinile cu cea mai mare valoare medie au 5 uși și sunt cu 32 % mai scumpe decât media afișată.

Date de grafic
Preț mediu iunie
Nr. de mașini Nissan Micra utilizate
Nr. de mașini cu anul înregistrării menționat
Nr. de mașini cu tipul de combustibil menționat
Nr. de mașini cu numărul de uși menționat
4.073 €
34
9
34
24
** Datele de grafic cu date nule sunt din cauza lipsei de date suficiente pentru a determina o valoare plauzibilă.